Loše Quesadille u FoodCityMex u CC1 East i Avenue Mall

Odgovor na ovaj prigovor kasni. Po zakonu AVENIJA d.o.o. za turizam i trgovinu je trebao odgovoriti do sada (detalji). Možete ih podsjetiti tako što ćete poslati drugostupanjsku žalbu.

Za: AVENIJA d.o.o. za turizam i trgovinu - FoodCity, Mex

Pozdrav FoodCity & Mex ekipi!

Kao vaš sada već stalan gost želio bih pohvaliti ekipu koja radi u Mexu u Centru Cvjetni. Rade odličnu hranu i vrlo su ljubazni u komunikaciji.

Nažalost to ne mogu reći za vaše druge lokacije: Mex u City Centru East i Mex u Avenue Mallu. Kada posjećujem te lokacije, imam osjećaj da tamo rade djelatnici kojima se ne da raditi ili nisu obučeni kako pripremiti Mex jela. Quesadille koje sam tamo dobio uvelike se razlikuju od onih dobro pripravljenih u Cvjetnom. Evo kako izgledaju u Avenue Mallu: http://imgur.com/hxT7jdQ.

Greške napravljene s ovom (a možda i svakom drugom narudžbom quesadille u Avenue Mallu):
1. tortilja nije zapečena (ovako bi izgledala pravilno zapečena, reprezentativna slika: http://www.simplyrecipes.com/wp-content/...
2. sir se nije rastopio, ujedno i dokaz da nije dobro zapečena (slika jela u Avenue mallu: http://imgur.com/sZH9AWt)
3. tortilja je prerezana na 2 dijela (pravilno je kako to rade u Cvjetnom na 4 dijela kada se poslužuje quesadilla)
4. umak je preliven preko quesadille (pravilno je poslužiti u odvojenu posudicu umak jer se quesadilla umače tzv. "dipa")
5. jako hladan sadržaj quesadille (punjenje - MEX Chilli con Carne) jer se nije dovoljno dugo peklo (vidi točku 2)
6. quesadilla napravlejna s bijelom tortiljom (pravilno je napraviti s kukuruznom tortiljom).

Sve slike Quesadilla MEX Chilli con Carne iz FoodCity Mex u Avenue Mallu: http://imgur.com/a/2VJJA

Pravilno pripremljena i pravilno poslužena Quesadilla u FoodCity Mex u Shopping Centar Cvjetni:
http://imgur.com/a/unEVv

Sve u svemu jako razočaravajuće iskustvo s Mex Avenue Mall.

Sljedeće, malo o Mex City Centar One East. U dva navrata sam imao loše iskustvo s Enchiladom MEX Chilli con Carne u CC1 East kada sam punjenje u tortilji dobio 2x manje nego sto dobijem u Cvjetom (neka vaši voditelji provjere koriste li djelatnici iste mjerice!). Osim toga drugi puta kada sam tamo jeo tortilju, bila je loše "zafrkana" te je djelatnici pola punjenja ispalo izvan tortilje koje sam dobio servirano uz tortilju na tanjuru...

Predlažem da napravite internu kontrolu i uspostavite iste standarde u svim objektima. Očito trenutno nemate iste standarde iako prodajete iste nazive obroka u istim jelovnicma i istom brendu čime obmanjujete vaše kupce - kupac očekuje dobiti jednako dobro kao i u Cvjetnom i na kraju se razočara. Nadam se da ćemo se složiti da ne cjepidlačim kada pogledate i usporedite fotografije istog naziva obroka u 2 različita objeka FoodCity Mex brenda, razlika je očigledna.

S poštovanjem,
Vaš vjerni kupac