Naplaćeno reizdavanje PIN-a MasterCard kartice

Prigovor je uspješno riješen.

Za: PBZ CARD društvo s ograničenom odgovornošću za poslovanje kreditnim karticama, putnička agencija

Poštovani,

Želim vam ovim putem uputiti pisani prigovor potrošača radi naplate izdavanja PIN-a za MasterCard karticu.

Dana 15.07.2017. u 11:29:12 sam preuzeo svoju MasterCard karticu po prvi puta u PBZ poslovnici. Naime, do mene nikada nisu stigli
(1) obavijest da je kartica stigla i gdje je trebam podignuti,
(2) pismo s PIN-om.

Prije 15.7. nazvao sam PBZ card pozivni centar gdje me djelatnica obavijestila da me već duže vrijeme (godinu dana??) moja kartica čeka u PBZ poslovnici. Rekao sam da nisam dobio niti obavijest da je kartica gotova, a djelatnica je pitala jesam li dobio pismo s PIN-om (nisam ni to dobio). Pitao sam kako postupiti dalje i vaša djelatnica me uputila u PBZ poslovnicu i pošto ona ne može reaktivirati PIN, to ću trebati napraviti u PBZ poslovnici što sam i učinio.

U PBZ poslovnici nitko me nije obavijestio da ću morati dodatno platiti reizdavanje PIN-a kojeg nikada nisam ni dobio.

Ljubazno vas molim očitovanje: molim refundiranje troška za izdavanje PIN-a koje je naplaćeno kroz izvadak [osobni podatak]/170811 od 1.8.2017, a plaćeno na dan 11.8.2017. a može se vidjeti u izvadku [osobni podatak]/170911 od 1.9.2017. Broj kartice je [osobni podatak].

Budite slobodni kontaktirati me ako trebate još informacija za uspješno rješavanje ove reklamacije.

S poštovanjem,
Miroslav S.

Komentar Miroslav na dan

Odgovorili su poštanskim putem radi zaštite osobnih podataka. Naplaćena naknada za reizdavanje PIN-a biti će refundirana kroz sljedeći račun.